Abonnement ISMLite

Voor het gebruik van ISMLite betaalt u jaarlijks een abonnementsgeld per schip. Hiervoor kunt u onbeperkt gebruik maken van alle mogelijkheden die het systeem biedt.

Het systeem is erg gebruikersvriendelijk en de kans is groot dat u ISMLite zonder problemen zult kunnen gebruiken. Mocht u toch vragen of problemen hebben, dan kunt u die via een online supportformulier melden en zullen deze in het algemeen binnen 1 werkdag worden beantwoord.

Ondersteuning en begeleiding

Desgewenst kan Quality Sailing u ondersteunen en begeleiden bij de invoering van een Safety Management System aan boord van uw schip, of het koppelen van ISMLite aan een bestaand SMS/ISM systeem. Eventueel kan Quality Sailing zelfs de hele invoering van het systeem voor u uitvoeren. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt over de uit de voeren werkzaamheden en de daaraan verbonden kosten.

Aanmelden

U kunt zich hier online registreren als gebruiker voor de binnenvaart. U kunt dan één maand kosteloos en geheel vrijblijvend gebruik maken van het systeem. Daarna kunt u online een jaar- of kwartaalabonnement afsluiten of verlengen.

Kosten

     
    Schepen
<=250 ton
Schepen
> 250 ton
 

Abonement ISMLite:

  • onbeperkt gebruik van ISM-Lite online
  • ondersteuning via email/online formulier binnen 1 werkdag

 

€ 199,- per jaar of
€ 55,- per kwartaal

 

€ 299,- per jaar of
€ 79,- per kwartaal

  Ondersteuning en begeleiding  op aanvraag

 

  • De prijzen zijn per schip. Voor het 2e en volgende schip van eenzelfde rederij/eigenaar wordt een korting van 10% verleend
  • Abonnementen kunnen naar keuze per jaar of per kwartaal afgesloten en verlengd worden.
  • Alle prijzen zijn exclusief BTW
  • Wijzigingen voorbehouden